Yritys & Ympäristö

Visiomme on olla yhteiskuntakiinteistöjen sektorilla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta kiinteistöliiketoiminnassa.

Kiinteistöjen ammattilainen

Tampereen Palvelukiinteistöt Oy omistaa, vuokraa, kehittää, sekä myy kiinteistöjä strategisesti merkittäviltä paikoilta Tampereen kaupunkialueella. Liikevaihto on n. 11 milj. euroa ja tase 83 milj. euroa.

Yhtiön arvot

  • Kannamme vastuumme ympäristöstä.
  • Kohtelemme kaikkia oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.
  • Toimimme innovatiivisesti ja tuloksellisesti.
  • Edistämme yhteistyötä ja avointa vuorovaikutusta.

Visiomme on olla yhteiskuntakiinteistöjen sektorilla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta kiinteistöliiketoiminnassa.

Ratkaisuhakuinen kiinteistösijoittaja ja kiinteistökehittäjä

Tampereen Palvelukiinteistöt Oy on joustava toimija, joka toimii yhteiskuntakiinteistösijoittajana Tampereen talousalueella. Kiinteistöportfoliomme koostuu kiinteistöistä, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittävässä roolissa ja toimintamme strateginen suuntaus on luoda hyvä alusta elinkeinoelämän sekä kunnallisten palveluiden tuotantoon.

Järjestämme tilat ja tilapalvelut asiakaslähtöisesti ja kilpailukykyisesti kestävän kehityksen periaatteet huomioon ottaen. Rakennuksemme ovat monikäyttöisiä, muuntojoustavia ja niiden käyttöaste on korkea. Kiinteistöjä kehitetään jatkuvasti entistä energiatehokkaammiksi ja investoinneissa kiinnitetään merkittävästi huomiota ympäristöystävällisten ratkaisujen aikaansaamiseen.

Tahtotilamme on olla yksi edelläkävijöistä kiinteistökehittämisessä, jonka lisäksi haluamme tarjota erinomaisia asiakaskokemuksia.

Strategian taustalla on liiketoimintamme tarkoitus: kiinteistöjen kehittämisen lisäksi mahdollistamme sujuvan palveluverkoston, joka tuottaa hyvinvointia ja turvallisia työtiloja vuokralaisillemme.

Hallitus

Takarivi: Jouni Kaipainen, Pekka Uusitalo (vpj), Marko Salonen, Marko Tulokas (tj), Aija Puustelli (siht)
Eturivi: Päivi Kovanen, Aki Ojakangas (pj), Merja Talkio-Vilanen